Svenska Ledargruppen AB 

Svenska Ledargruppen startade 2005 och Jonas Lundberg har verkat som VD sen starten och nu är det dags att lämna över rodret för fortsatt utveckling i samma anda. Johan Lenjesson och Daniel Holmbom har verkat i bolaget sen 2010-11 och tar nu över rodret, Johan som VD och Daniel som vVD.

Johan - ”Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften att fortsätta förvalta och utveckla Svenska Ledargruppen med våra gemensamma värderingar som grund. Det är dessa värderingar som fick mig att börja på Ledargruppen och det är dessa som hållit mig kvar: Föredömligt, enkelt, roligt och långsiktigt!

Vi ska fortsätta leverera kompetens och system inom våra huvudområden Arbetsmiljö, Säkerhet och krisberedskap. Vi ska, även fast vi växer, finnas där för våra kunder före, under och efter en händelse! Lika viktigt för den lilla liksom den stora kunden!”

Skiftet skedde 1 maj och är en naturlig utveckling för bolaget som löpande uppdaterat organisationen för en fortsatta utvecklingen och tillväxt.

Svenska Ledargruppen startades 2005 av Jonas Lundberg och Maria Cederholm Lundberg som fortfarande är verksamma som huvudägare i bolaget. Jonas och Maria är kvar i bolaget och kommer fortsätta med stöd för organisationen med kund- och tjänsteutveckling.

HELP24 

Nu lanserar vi digitala skyddsronder och digital tillbudsrapportering i HELP24.

Digital tillbudshantering

  • Rapportera enkelt och smidigt via dator, platta eller mobil
  • Lägg upp olika mottagare för olika organisationsdelar. Rätt mottagare får rätt rapport!
  • Rapporterade tillbud loggas i HELP24
  • Funktionen är behörighetsstyrd

Digital skyddsrond

  • Skapa mallar för olika typer av skyddsronder
  • Genomför ronden via dator, platta eller mobil
  • Klara ronder loggas i HELP24
  • Redigera och åtgärda direkt i systemet

Är du redan HELP24-kund? Hör av dig till din kundansvarige eller maila oss så hjälper vi dig igång.

CGit 

IT-företaget CGit har valt vårt HELP24-abonnemang för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget levererar produkter, lösningar och expertkunskap inom bland annat följande affärsområden; AI-lösningar och tjänster, Enterprise IT-infrastruktur, IT-drift och hosting, IT- produkter/lösningar. Vi välkomnar CGit till HELP24-familjen!

Takmästarn i Linköping 

Takmästarn i Linköping i har valt vårt HELP24-abonnemang för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget utför både renoveringsarbeten och nyproduktion med papptak, takduk takisolering samt tegeltak. Vi välkomnar Takmästarn till HELP24-familjen!

Ledargruppen 

Vi välkomnar Vendela Danninger till Ledargruppen! Hon kommer att förstärka staben på Göteborgskontoret. Så här beskriver Vendela sig själv med några korta rader:” Jag har min bakgrund inom IT-branschen och Yrkeshögskolan. Både genom att själv ha studerat IT på en Yrkeshögskola till att sen bli utbildningsledare för olika IT-utbildningar. Jag har även haft en sväng inom marknadsföring och projektledning. Jag ser nu fram emot att ge mig in i en ny bransch med vissa bekanta inslag och att fortsätta utvecklas inom det administrativa.”

Vellingebostäder 

Vellingebostäder har valt vårt HELP24-abonnemang med Personalhandbok för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget är Vellinge kommuns största fastighetsägare, med det största urvalet av bostäder och totalt cirka 1000 hyreslägenheter fördelade i Skanör, Falsterbo, Höllviken, Vellinge, Västra Ingelstad och Östra Grevie. Vi välkomnar Vellingebostäder till HELP24-familjen!

Staffanstorp Centrum 

Staffanstorp Centrum har valt att komplettera sitt befintliga HELP24-abonnemnag med Utbildningsavdelningen. Ett abonnemang som hjälper att se till att organisationen är utbildad för att leva upp till Arbetsmiljölagstiftningens miniminivå.

Lysekilsbostäder 

Lysekilsbostäder har valt att komplettera sitt befintliga HELP24-abonnemnag med tillhörande Personalhandbok.

Göteborgs Domkyrkopastorat 

Vi välkomnar Svenska Kyrkan, Göteborgs Domkyrkopastorat till vårt Krisjouren-abonnemang som ger tillgång till krisstöd och krishantering 24/7.

Myra Assistans 

Myra assistans har valt vårt HELP24-abonnemang med Personalhandbok för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget anordnar personlig assistans för både barn och vuxna över hela landet. Vi välkomnar Myra assistans till HELP24-familjen!

ElinZity 

ElinZity har valt vårt HELP24-abonnemang med Personalhandbok för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget ett heltäckande Installationsföretag och samtidigt en samarbetspartner för inhyrning av personal. Vi välkomnar ElinZity till HELP24-familjen!

Båstadhem 

Båstadhem har valt att komplettera sitt befintliga HELP24-abonnemnag med tillhörande Personalhandbok.

Klövern AB 

Klövern har valt vårt HELP24-abonnemang för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Bolaget är ett nystartat kommersiellt bostadsbolag med byggrätter för 24 000 bostäder främst i Stockholmsområdet, 3 förvaltningsfastigheter med hyresrätter samt 28 projektfastigheter med kommersiella lokaler. Vi välkomnar Klövern till HELP24-familjen!