Utbildare/instruktörer till region Väst och Öst 

Vår utbildningsverksamhet ökar och vi söker därför utbildare/instruktörer som vill hjälpa oss att leverera utbildningar och övningar till våra kunder.

Arbetsuppgifterna som utbildare/instruktör omfattar
En större del av tjänsten innebär att leda utbildningar och övningar inom arbetsmiljö och säkerhet. Till exempel HLR/Första hjälpen/Hjärtlungräddning, Heta arbeten, brand, utrymningsövningar m.m. Under https://www.utbildning.ledargruppen.se/oppna-utbildningar/ ser du hela vårt utbildningsutbud.
Du kommer att hålla fysiska utbildningar såväl som distansutbildningar från våra nybyggda studios, samt även spela in filmklipp till vår e-learningplattform.

I arbetet ingår beredskaps- och jourtjänst för Krisjouren/HELP24.

Krav
Du ska ha:

  • Erfarenhet av utbildnings- och övningsverksamhet
  • Lämplig eftergymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Mycket god förståelse inom IT och de vanligast förekommande Microsoftprogrammen
  • B-körkort


Erfarenhet av krishantering, psykosocialt stöd och tekniskt intresse är meriterande. Utbildad instruktör i Heta Arbeten / Brandfarliga Arbeten och HLR-AED samt första hjälpen är önskvärt men vi kan även stå för dessa utbildningar under introduktionen.

Som person är du är social, engagerande och har stort kundfokus. Du är kreativ och gillar att stå framför ett gäng lärotörstande elever eller framför kameran i studion. Du är bra på att se helheter samt kan förenkla och beskriva komplexa frågeställningar.

Om tjänsten
Utgångspunkt är Göteborg i region Väst eller Linköping i region Öst. Det sker även leverans utanför regionen, därför är resor i tjänsten förekommande. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar provanställning. 

Eventuella frågor besvaras av:
VD, Jonas Lundberg 031-760 87 91 e-post

Ansökan med CV och personligt brev med löneanspråk skickas info@ledargruppen.se senast 31 augusti.