Svenska Ledargruppen AB 

Svenska Ledargruppen startade 2005 och Jonas Lundberg har verkat som VD sen starten och nu är det dags att lämna över rodret för fortsatt utveckling i samma anda. Johan Lenjesson och Daniel Holmbom har verkat i bolaget sen 2010-11 och tar nu över rodret, Johan som VD och Daniel som vVD.

Johan - ”Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften att fortsätta förvalta och utveckla Svenska Ledargruppen med våra gemensamma värderingar som grund. Det är dessa värderingar som fick mig att börja på Ledargruppen och det är dessa som hållit mig kvar: Föredömligt, enkelt, roligt och långsiktigt!

Vi ska fortsätta leverera kompetens och system inom våra huvudområden Arbetsmiljö, Säkerhet och krisberedskap. Vi ska, även fast vi växer, finnas där för våra kunder före, under och efter en händelse! Lika viktigt för den lilla liksom den stora kunden!”

Skiftet skedde 1 maj och är en naturlig utveckling för bolaget som löpande uppdaterat organisationen för en fortsatta utvecklingen och tillväxt.

Svenska Ledargruppen startades 2005 av Jonas Lundberg och Maria Cederholm Lundberg som fortfarande är verksamma som huvudägare i bolaget. Jonas och Maria är kvar i bolaget och kommer fortsätta med stöd för organisationen med kund- och tjänsteutveckling.