Microtec 

Företaget Microtec, som levererar intelligent teknik för träberarbetning globalt, har valt vårt HELP24-abonnemang för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Välkommen till HELP24-familjen önskar vi!

Region Skåne 

Tredje januari 2024 anslöt sig Region Skåne till Sms-livräddare. Den populära appen har redan idag drygt 11 000 registrerade frivilliga livräddare redo att ställa upp när någon i närheten fått hjärtstopp.

Nu hoppas vi på Svenska Ledargruppen på fler anslutna livräddare i Skåne.

Vi vill uppmärksamma detta genom en kampanj på våra HLR-utbildningar

Under januari - februari lämnar vi 20% rabatt på våra öppna HLR-utbildningar i Region Syd. 
I samband med köp av hjärtstartarpaket (se längre ner) till företaget får ni 40% rabatt på ett utbildningstillfälle av personalen. 
Önskar ni en kundanpassad utbildning på plats hos er lämnar vi 15% rabatt.

Boka på utbildning@ledargruppen.se

Hämta broschyr »

OrangeGas Sverige AB 

OrangeGas Sverige AB i har valt vårt HELP24-abonnemang med Personalhandbok för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Orange Gas som startade 2008 har nu vuxit till ett internationellt nätverk i Nederländerna, Tyskland, Italien och Sverige. OG är den enda bränsleleverantören som strävar efter att erbjuda en mix av fossilfria och klimatsmarta bränslen som LBG, CBG, vätgas och el. Välkommen till HELP24-familjen!

Varberg Energi 

Varberg Energi har valt vårt HELP24-abonnemang för att ta hjälp med sitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete. Varberg Energi är en energi- och bredbandskoncern som ägs av Varbergs kommun genom Varbergs Stadshus AB. Verksamhetsgrenar är: el, fjärrvärme, gas, energioptimering, bredband, internettjänster och energilösningar som t ex laddinfrastruktur, batterier och solcellspaket.

För att ytterligare höja kompetensen har man även valt till vår tjänst Utbildningsavdelningen. Välkommen till HELP24-familjen!

Grebo El  

Grebo El har valt att komplettera sitt befintliga HELP24-abonnemnag med Personlahandbok och Utbildningsavdelningen. Ett abonnemang som hjälper att se till att organisationen är utbildad för att leva upp till Arbetsmiljölagstiftningens miniminivå.

Jem & Fix 

Vi är glada att hälsa butikskedjan Jem & Fix till Utbildningsavdelningen. Ett abonnemang som hjälper att se till att organisationen är utbildad för att leva upp till Arbetsmiljölagstiftningens miniminivå.

Furetank Rederi 

Vi är glada och stolta över att rederiet Furetank utökar sitt samarbete med oss. Tjänsten heter SlåLarm och är vårt eminenta visselblåsarsystem. Välkomna, Furetank!

Windy Scandinavia 

Vi är glada och stolta över att båttillverkaren Windy Scandinavia utökar sitt samarbete med oss. Tjänsten heter SlåLarm och är vårt eminenta visselblåsarsystem. Välkomna, Windy!